Dr. Fodor Klaudia Franciskának hívnak, az ügyvédi iroda vezető ügyvédje vagyok.

Az odafigyelés számít. És persze a szaktudás.

2008-ban szereztem diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán summa cum laude eredménnyel, majd 2012-ben szakvizsgáztam. 2019-ben a Pázmány Péter Tudományegyetemen LLM szintű diplomát és társasági és cégjogi szakjogász minősítést szereztem jeles eredménnyel.

Korábban dolgoztam az e|n|w|c (jelenleg: Taylor Wessing Hungary) nemzetközi ügyvédi irodában, ezt követően az Artisjus, majd a MOL jogtanácsosa voltam. A részletes szakmai életrajzom itt találja.

A jog száraz? Nem nekem!

Lelkesedéssel végzem a munkám. Sokrétű munkatapasztalatom révén mind az egyszerű, mind az összetett jogi problémák megoldásában otthonosan mozgok. Törekszem arra, hogy érthetően, mégis szakszerűen szemléltessem ügyfeleimnek a lehetőségeiket.

Idegen nyelven beszél? Jó helyen jár.

Folyékonyan beszélek angolul és németül, továbbá jól értek franciául, így külföldi magánszemélyek és cégek is bátran kereshetnek jogi ügyeikkel.

Ön kérdez, az ügyvéd válaszol. Ilyen egyszerű.

A sikeres együttműködés alapja, hogy jól értsük egymást. Fontosnak tartom az ügyvédi munka során, hogy a mai kornak megfelelően egyszerűen és jól követhetően kommunikáljunk. Irodánk ezért a formalitásokat a törvényileg kötelező minimumra szorítja. Eldöntheti, hogy személyesen, telefonon, emailben vagy Skype-on intézné ügyeit.

Személyes tanácsadás. Nem csak cégeknek.

Magánszemélyként Ön nap mint nap köt szerződést, tesz kötelező nyilatkozatot, jogot szerez, vagy érvényesít mással szemben. Nem minden szerződéshez, jogi eljáráshoz kell ügyvéd. Előfordul, hogy az ügy jelentősége miatt fontosnak érzi, hogy ügyvéd tanácsát kérje, máskor pedig a törvény írja elő ügyvéd bevonását.

Ilyenkor természetes, hogy szeretne személyre szabott, minőségi jogi szolgáltatást kapni.

Minden ügy összetettebb, mint elsőre gondolnánk. Forduljon szakemberhez.

Egy jogi kérdés gyakran újabbakat vet fel.  Az ügyfél joggal várja el az ügyvédjétől, hogy alapos és a gyakorlatban is alkalmazható választ adjon problémáira, és hatékonyan lássa el a jogi képviseletét. Együttműködő ügyvéd kollégák bevonásával mindent megteszek annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen.

Tegye meg az első lépést! Nem kerül semmibe.

Ügyvédként törekszem arra, hogy a bizalom mielőbb kiépüljön az ügyfeleimmel, hiszen ez a kapcsolatunk alapja. Megértem, ha még nem biztos abban, melyik ügyvédet szeretné megbízni. A döntéshez első lépésként sokat segíthet egy telefonhívás, ahol személyes adatok közlése nélkül röviden, legfeljebb 10 percben áttekintjük a jogi ügye jellegét, és azt, hogy hogyan tudok Önnek segíteni.

Foglalja le az első ingyenes konzultációját még ma. Nincs vesztenivalója.