EGYÜTTMŰKÖDŐ ÜGYVÉD PARTNEREK
ÚTJÁN MÁS POLGÁRI JOGI ÜGYBEN IS
FORDULHAT IRODÁNKHOZ.

Családjogi, öröklési jogi ügyek

Együttműködő kollégám többéves tapasztalattal felvértezve látja el ügyfelei képviseletét bontóperekben, gyermekelhelyezési ügyekben, de fordulhat hozzá házassági szerződések írása, és öröklési jogi, hagyatékkal kapcsolatos ügyekben is.
Elérhetőségért keresse irodánkat!


Adatvédelem, GDPR

2018 megkerülhetetlen témája volt Európa-szerte az új adatvédelmi rendeletnek megfelelő felzárkózás. Ha a „GDPR-láz” az Ön vállalkozását is elérte, talán még nem késő rendbe hozni belső szabályzatait, adatkezelési eljárásait. Ha adatvédelemben jártas ügyvéd bevonását tervezi, keresse együttműködő kollégámat, Dr. Tolnai Zsoltot.
zsolt.tolnai @ tolnailegal.hu, +36 30 650 35 59


Büntetőjog

Együttműködő kollégám tapasztalt védőügyvéd, gazdasági büntetőjogi szakjogász. Teljes körben ellátja a terhelt jogi képviseletét valamennyi hatóság előtt az eljárás megindulásától egészen az eljárás befejeztéig, ideértve a büntetés végrehajtásának időszakát is. Keresse bizalommal Dr. Lakatos Viktor kollégámat.
ugyved @ lakatosviktor.hu, +36 1 633 31 87


Adójog, adótanácsadás

Együttműködő kollégám több, mint egy évtizedes adójogi tapasztalattal rendelkezik. Hazai és nemzetközi adótervezési, adóstrukturálási, továbbá kiemelt jelentőségű adóügyekben képviseli ügyfeleit, és átfogó adójogi tanácsadást nyújt vagyonos magánszemélyek számára. Ha adójogban jártas ügyvéd megbízását tervezi, keresse Dr. Pásztor János kollégámat.
janos.pasztor @ wolftheiss.com, +36 30 822 50 93.