AKI INGATLANT VESZ,
A JÖVŐJÉT TERVEZI.

Az ingatlan adásvétele nem játék!

Az ingatlanszerzés életünk egyik legfontosabb projektje, ezért különös odafigyelést érdemel.

A virágzó ingatlanpiacon nincs két egyforma ügylet, és nem létezik rutin szerződés sem: legyen szó használt, vagy új építésű lakásról, építés előtt álló társasházról vagy családi házról, osztatlan közös tulajdonban álló nyaralóról, banki kölcsön, CSOK, Fundamenta útján történő fizetésről, az ingatlan tehermentesítéséről vagy a haszonélvezet megszüntetéséről – mindegyik tranzakció egyedi, ezért szakszerű előkészítést és az Ön igényeinek megfelelő, szabatos szerződést igényel.

Az egész folyamat jogi támogatását szívesen elvégzem Önnek.

Kiemelt kockázattal bírnak a felépítés előtt, a „tervezőasztalról” megvásárolt új építésű ingatlanok, ezért nem érdemes semmit saját ügyvéd bevonása nélkül aláírni.

Kiemelt tapasztalattal bírok építés előtt álló ingatlanok adásvételi szerződése, valamint egyéb, szokatlan jogi konstrukciójú szerződések véleményezésében.


A társasházi lakás meglepetést rejthet.

Ha társasházi lakása van, az nem várt helyzetekbe sodorhatja Önt. Előfordul, hogy fel kell lépnie a társasházközösséggel, a közös képviselettel, esetleg egy szomszédjával szemben.

Ilyen ügyekben is bizalommal fordulhat hozzám.

Milyen ügyfélnek?

– Aki ingatlant vesz, elad, megterhel vagy kapcsolódó szerződést köt, társasházi lakása van

Milyen ügyben?

– Használt vagy új építésű ingatlan vásárlása, eladása, építkezéssel kapcsolatos szerződések, építés alatt álló ingatlan vásárlása

– Társasházi ügyek (közgyűlési határozatok bíróság előtti megtámadása, a jogsértően eljáró közös képviselővel szembeni fellépés), jogi tanácsadás és jogi képviselet